KARTALIN KREMA

BEZ KORTIKOSTEROIDNIH HORMONA ZA PROBLEME S PSORIJAZOM I ALERGIJSKIM BOLESTIMA KOŽE!

Prirodni proizvod za pomoć u smirivanju upale kože kod psorijaze, atopijskog dermatitisa - neurodermitisa, alergijskih ekcema, kroničnih alergijskih bolesti kože, zadebljanja kože-keratodermije, ihtioze.

Kartalin krema ne sadrži kortikosteroidne hormone!

Kartalin sadrži potpuno prirodne bioaktivne komponente: Bidens tripartita (sibirski neven), kamilica, eukaliptus, ulje lavande, vitamine A i D, lizozim, medicinska salicilna kiselina i ulje za stabilizaciju

Kartalin je prošao brojna klinička ispitivanja na medicinskom institutu u Tomsk-u Rusija, te na medicinskoj akademiji za poslijediplomske studije u Moskvi gdje je dobio visoke ocijene o djelovanju od strane istraživača i pacijenata.

Prezentirana je studija na kongresu u Hanoveru Mai 2011 Euromedica /Kartalin in the treatment of chronic inflamatori skin conditions/-Siberian State Medical University, Tomsk Russia, Astrofarma LLC.

Kartalin karakterizira učinkovitost na smirivanje kroničnih upala kože na prirodnoj bazi.

Nije opasan za kožu i zdravlje i nema kontraindikacije jer mu je sastav prirodna osnova.

Nema neželjenih pojava na koži kao kod hormonskih pripravak kortikosteroida.

Preporuča se primjena kreme na oboljela mjesta od 2,5 - 6 mjeseci. 

Nanosi se na čistu kožu 2 puta na dan do znatnog napretka, zatim nastaviti jednom dnevno do potpunog smirivanja upale, nakon toga za održavanje mazati 2-3 puta tjedno. Najbolje je mazati prije spavanja. Uz kartalin kremu se može primjenivati Cannaderm Regenerativna krema s 27% konopljinog ulja koja će pomoći za bolje obnavljanje kože.

U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak kreme (med,salicilna kiselina,lizozim i drugo) preporuča se prije početkaredovnog korištenja par dana mazati jedan manji dio kože kao test proba zbog isključivanja mogućnosti alergije na neku od komponenti.

Kartalin se ne smije mazati na otvorene rane i popucalu kožu.

U VRIJEME MAZANJA SA KARTALIN KREMOM NAMAZANE DIJELOVE TIJELA NE IZLAGATI SUNCU. ZABRANJENO ZA DJECU MLAĐU OD 3 GODINE.

www.kartalin.hr

Cijena: 299,00 kn (bez PDV-a: 239,20 kn)

Naruči